Внимание!

Важно за всички, използващи услугата “треньор”

Във всяка сфера има професионалист-изпълнител на дадена дейност, който е учил и е придобил квалификация за изпълнението ѝ. Това е при строителите, при фризьорите, при логопедите, при лекарите. Това е и ПРИ ТРЕНЬОРИТЕ, не казвам ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИТЕ, а при ТРЕНЬОРИТЕ.

Обучението за треньор се издава след ЧЕТИРИ ГОДИШНО обучение е Национална Спортна Академия, след положени редица изпити по биохимия, физиология, анатомия, спортна специалност, статистика, педагогика, психология и редица други дисциплини, които повечето хора не знаят, че се изучават.

За съжаление моята професия често е бъркана за хоби и е недостатъчно оценена и високоплатена, но това са “рисковете на професията”

Дотук обобщението, от тук нататък индивидуалната история.

За да бъда това, което съм днес стои почти 8години труд, учене, практика, професионален опит и инвестиции на стойност 5! Не 4, а 5 цифрени суми.

Завършила съм:

✔️Бакалавър с профил треньор и учител с отличен успех

✔️ магистратура спорт, фитнес и здраве – отново с отличен успех

✔️ едногодишен курс по спешна помощ – тъй като смятам, че треньорите сме отговорни за здравето на човека както извън така и по време на тренировка!

✔️ няколко курса за квалификация – кръгови тренировки, функционален бодибилдинг

✔️ десетки книги на тема спорт, правилно хранене, Новости в медицината и епигенетиката

✔️ стотици часове изгледани е лекции, документални филми и откъси от изследванията по теми спорт, правилно хранене, Новости в медицината и епигенетиката

✔️ уча редовно и платено (НЕ държава а поръчка) медицинска специалност, за да мога да съм максимално компетентна и полезна

✔️ всичките ми интереси, следене на информация, форуми, Новости, изследвания, методики са в сферата!

✔️ още много и много, но не знам дали има смисъл да продължавам.

От клиентите се иска само:

на всеки се случва да възникне ангажимент, но постоянно отменяне и променяне на график не е ок. Времето при всеки специалист е пари, плануването на час е свързано с отказ от друг ангажимент

закъснението е също толкова обидно, ценете времето на отсрещния човек, както той цени вашето

не забавяйте и не забравяйте да заплащате тренировката си. “Не съм изтеглил пари”, “забравих да ти дам” и подобни обяснения не биха минали на касата в магазина, така че защо биха минавали и при нас …

не се удивлявайте кой колко взема за услугите си. Пазара е свободен и всеки има право да взема толкова, колкото е сметнал за добре. Лично аз държа цените си ниски, защото съм приела тази мисия лично, но самата аз “изнемогвам” и ми се налага да работя доста други неща и да се преуморявам в края на деня.

Благодаря на прочелите докрая. Надявам се с този текст да накарам някого да се замисли. Ние сме хора, които се грижим за вас и лично аз слагам цялото си сърце и душа в работата си. Оценявайте това.

разграничавам се от самозванци целящи бърза печалба с продажба на дадени продукти, без никаква компетенция и специфични знания.