Онзи ден бях на планина и изкачих 4ри поредни върха. Дори за мен този 10часов поход беше много тежък и изморителен. В началото мрънках и съжалявах, че съм тръгнала и това продължи дадено време, колкото повече мрънках, толкова върха ставаше по-далечен. Колкото повече съжалявах, че съм тръгнала толкова повече осъзнавах, че вече съм го направила и няма връщане (тъй като бяхме група и нямах нито собствен транспорт, нито водача би ме пуснал да си тръгна сама – питах го няколко пъти 🤭) накрая, къде от това че ми писна да мрънкам, къде от това, че се взех в ръце просто се фокусирах в пътя и гледах в краката си, гледах всяка моя стъпка и изчистих мисълта си от всичко друго, освен от това, че с всяка стъпка и всеки метър съм по-близо. Гледах само пред мен, не гледах хоризонта, от една страна защото катеренето беше опасно и всяка гледка напред на моменти вкарва ужасяващ страх от падане. В последствие слизайки надолу и говорейки с водача по темата, както и осмисляйки ситуацията той ми сподели подобна история с нощно изкачване на връх Вихрен при което в тъмнината, благодарение на челника си той е виждал само стъпките пред него и не е усетил кога са достигнали върха.

Та така с тази(тези) истории искам да препратя темата за размисъл – за малките крачки и за фокуса. За това как е добре да спрем да искаме всичко да стане сега и веднага, защото в тази вселена има закони. Когато останем фокусирани в дадена цел и вървим непрестанно по нея – нещата ще се случат.

Това значи:

✔️не се отказвайте след първия неуспешен опит! Историята помни и разказва за много хора, които не са се отказали дори след много опити. Разказва също и че накрая именно тези хора са най-успелите в сферите си.

✔️ не очаквайте и не се лъжете по маркетинга, че става за 7,14 или 21 дни! Всяко тяло и всеки човек е различен и всяко нещо отнема своето си време.

✔️ не давайте на лошите мисли да ви завладеят! Не казвайте “защо се захванах”, “защо го направих” знайте, че всяко едно действие или дори бездействие е тук и се случва с причина. Щом сте го направили значи това е вашата карма и така трябва да бъде.

✔️ не казвайте не мога! Няма нещо, което не може човешкото тяло или човешкия мозък! Сами слагаме границите си и докато някой (здрав човек) казва, че не може да качи баира, друг (човек с проблеми/здравословни) качва някой осем хилядник. Мога и не мога са просто понятия във вашата глава. Вие можете и не можете всичко! Колкото лесно казвате “не мога” опитайте да кажете толкова лесно “мога” следващия път

✔️ Вашият път си е ваш път, не спирайте да го вървите! Понякога ще ви разсейват неща, понякога ще се огледате и ще кажете “страшничко е”, понякога няма да има кой да ви подкрепи и трябва сам да си кажеш “вярвам в теб, ще се справиш”. Вашия път е, за да го вървите, а дали ще има някой с вас, който да сподели искрено е въпрос на късмет!

✔️ бъдете щастливи с всяка крачка! Всичко в живота, което трябва да направим е да бъдем щастливи и да бъдем здрави. В живота ни удоволетвореността да ни съпътства и дали ще ни удоволетвори качен връх или добре свършена работа ние трябва да сме в тази вибрация. Колкото повече вибрации на положителни честоти, толкова повече щастие и просперитет получаваме! Това е много важно да бъде запомнено и прилагано в ежедневния живот!

Ако поста ви е харесал – споделете го с близки, на които може да бъде полезен. Ако търсите вашия треньор по пътя на целите ви – очаквам ви!

Тел за контакт 0896848627 или на някой друг от оставените начини в раздел “контакти” на сайта.

Успех!