Персонален фитнес инструктор

 

 

Защо е добре да имате персонален фитнес инструктор?
Лично аз съм на мнение че е добре да имате персонален личен инструктор защото той познава добре вашето тяло, вашите нужди, вашите изисквания и поставените ви цели. Заедно успявате да извървите пътя към желаните резултати и с неговата подкрепа и знания успявате да бъдете все по-добри всеки ден.

Защо личен инструктор, а не групови тренировки?
Смятам че при груповите тренировки не може да се постигнат желаните резултати по няколко причини – първо защото трениращите са много, а треньорът е един и няма как да се обърне внимание на всеки поотделно, няма как да се обърне внимание на техниката на изпълнение както и на личните желания на всеки – имам предвид че един може да иска да работи повече за корем, друг за глутеус, трети за ръцете, четвърти да иска да наблегне на функциалността. Този проблем го няма при личния инструктор, защото той отдава цялото си време и внимание на вас занимава се с вашето със следенето на вашата техника, обръща внимание на възможностите на вашето телосложение и се съобразява планува и поставя цели за вашите конкретни изисквания.

Затова, ако имате възможност и искате да работите върху себе си сериозно – обърнете се към човек, който ще ангажира цялото си внимание към вас.

No comments to show.